O Nas

PREDSTAVITEV PODJETJA

Podjetje Cifra d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1992. Lastnica podjetja in direktorica je Irena Pogačnik. Cifra je začela opravljati svojo dejavnost z dvema zaposlenima, danes pa združujemo pet do šest redno zaposlenih na leto in več zunanjih sodelavcev s področja financ, komerciale in računalništva.

Cifra d.o.o. se je uspela uveljaviti predvsem zaradi kvalitete svojih storitev, o čemer najbolj priča podatek, da so stranke k podjetju večinoma le prihajale.

Naša osnovna dejavnost je vodenje poslovnih knjig za podjetja, samostojne podjetnike, obrtnike, društva, klube, sindikate in druge, vendar se v Cifri nočemo zadovoljiti samo s tem. Svojim strankam se želimo kar najbolje prilagoditi in jih v čim večji meri razbremeniti vseh skrbi, povezanih s finančno dokumentacijo, hkrati pa ohraniti kvaliteto in hitrost storitev.

Naše prednosti so:

Smo relativno majhni in zato bolj prilagodljivi vašim potrebam.
Nudimo davčno in finančno svetovanje pri vaših  poslovnih odločitvah.
Uporabljamo sodobne računovodske programe in smo preko modema povezani s programerji, tako da vedno lahko uporabimo najsodobnejšo različico programa in sproti rešujemo morebitne težave.
Vse podatke in dokumente skrbno varujemo kot poslovno skrivnost,  računalniški programi so zaščiteni z elektronsko zaščito.
Na željo strank lahko kadarkoli sestavimo katerikoli računovodski izkaz.
Vse podatke obdelujemo takoj.
Podatke in dokumente sprejemamo tudi preko elektronske pošte, prevzamemo jih tudi na vašem sedežu podjetja in jih obdelane tja vrnemo..
Nudimo 24 urni vpogled v vaše poslovne knjige.
Po predhodnem dogovoru lahko uporabljate določene naše programske aplikacije, dostopne preko spleta.

Začetni uspehi nas niso uspavali. Še vedno ostajamo izrazito usmerjeni v prihodnost, saj se želimo na trgu uveljaviti kot hitro, zanesljivo, odgovorno in kvalitetno podjetje. Ne želimo si samo povečati števila svojih strank, temveč tudi izboljšati kvaliteto svojih storitev.

Poleg vodenja poslovnih knjig, se želimo uveljaviti tudi na področju davčnega in finančnega svetovanja. V ta namen se vsi zaposleni stalno dodatno izobražujemo.

Poleg računovodske dejavnosti nudimo tudi pomoč pri posredovanju dela študentov in dijakov – študentski servis Cifra.

Naš osnovni moto je ; razbremeniti podjetnike, tako da se ti lahko posvetijo pomembnim opravilom pri svojem delu, za papirje poskrbimo mi.